Wednesday, August 20, 2014

:)

hye i'm back...

*buat muka x bersalah ...*

hahahhahahaha ok nanti sambung...

# aku "pinjam" line wifi jiran sebelah rumah aku

hahahahhahahaha

Friday, June 20, 2014

merepek sebelum tido *2*

assalamualaikum...

hihihi maaf lah lama x menonjol kan diri yang x semegah ini.... biasa lah masalah sy.. tiada bekalan internet

hanya online menguna kan HP sahaja.... pengangur terhormat kan .. mana mampu nak bayar banyak2.

tapi alhamdullilah... ALLAH tu maha adil kan... DIA telah memberi rezeki sedikit kepada aku...

ahad nie.. 22/06/2014 aku akan berkerja sebabgai pekerja kontrak UBM di arkib cawangan JOHOR,....

dengan gaji sehari rm60.. aku rase cukup utk aku buat masa sekarang ni....

insyaallah aku akan menabung utk majlis aku nanti.... *hahahha tetibe

selama aku menyepi ni... xd ape sgt aku nk coret kan... tp adelah angan2 aku pasal MR.F yg dari dulu aku

usha... dan masih aku usha... dan aku telah berlaku jujur dgn dia bahawasa nya aku suka dia...

tp amat memalukan... tiade jawapan dari dia lagi....

ermmmm xpelah..... bagi aku cukup aku bagi tahu... sekurang2 nya aku tidak memikul beban di hati....

hahahhaha.... dah lah .... entah pape je aku ckp nie....

selamat malam.... tidor dulu ye...

oh ye aku kat melaka ni.. uma arwah nenek aku.... uma nenek aku ada wifi... so blh lah aku update ape yang

patut aku update... hahahaha.... nanti kalau ade story best aku update lagi ye...


selamat malam.....xOxO......

Sunday, March 9, 2014

MH 370

sekarang orang tengah sibuk pasal MH730 ni..

banyak cerita yang kite dengar

banyak juga cerita yang palsu

aku cuma mampu baca je

tp aku tetap percaya pada kerajaan

agar dapat selesai kan masalah ini dengan segera

semua yang terjadi dah pon tertulis

hidup atau mati itu hak ALLAH S.W.T

kite sebagai sedara seislam..

doakan lah yang terbaik utk mereka

jika masih yang ada selamat alhamdullilah

jika semua nya terkorban

kita doakan kan semoga mereka semua tenang di sana

kita yang baca kisah mereka pun kita dah sedih

bayang kan perasaan ahli keluarga mereka punya perasaan

berhenti lah sebar cerita yang tak sahih...

semoaga semua kemelut ini akan berakhir dengan segera..

ya ALLAH kami bermohon kepada mu agar di beri petunjuk
semoga dengan petunjuk mu akan dapat menyelesaikan masalah yang amat berat ini dengan segera..
kasihani lah keluarga mereka ya ALLAH.. lindungi lah mereka dari segala bencana yang lain ya ALLAH
amin.... :'(

#tragedi 8/3/2014