Sunday, March 9, 2014

MH 370

sekarang orang tengah sibuk pasal MH730 ni..

banyak cerita yang kite dengar

banyak juga cerita yang palsu

aku cuma mampu baca je

tp aku tetap percaya pada kerajaan

agar dapat selesai kan masalah ini dengan segera

semua yang terjadi dah pon tertulis

hidup atau mati itu hak ALLAH S.W.T

kite sebagai sedara seislam..

doakan lah yang terbaik utk mereka

jika masih yang ada selamat alhamdullilah

jika semua nya terkorban

kita doakan kan semoga mereka semua tenang di sana

kita yang baca kisah mereka pun kita dah sedih

bayang kan perasaan ahli keluarga mereka punya perasaan

berhenti lah sebar cerita yang tak sahih...

semoaga semua kemelut ini akan berakhir dengan segera..

ya ALLAH kami bermohon kepada mu agar di beri petunjuk
semoga dengan petunjuk mu akan dapat menyelesaikan masalah yang amat berat ini dengan segera..
kasihani lah keluarga mereka ya ALLAH.. lindungi lah mereka dari segala bencana yang lain ya ALLAH
amin.... :'(

#tragedi 8/3/2014

Saturday, February 22, 2014

mintak pandangan sikit....... ^_^

nak tanya

gadjet apa yang bagus untuk aku

mudah senag cepat tangkas dan effection (cehh ckp org puteh)

update entry kat blog ni...

 contoh gadjet.....

I-PHONE

TAB

NOTE

ANDROID BIASE.....

ape ek yang senang bagi korang... bagi pandangan sikit =)

#mohon bantua

Monday, February 17, 2014

coretan sebelum tido *1*

hihhi tibe tibe ter muncul pula idea nie...

masa kau gosok baju kerja mak aku tadi

al maklum ler... aku kan dah x keje

so kena lah gosok bju kerja mak ayah aku.....

(padahal dari aku sekolah lagi itu dah mmg tangung jawab aku) (bajet anak soleha)

hihihi.....mse tengah gosok tadi aku macam terrrr ingin nak jelajah satu malaysia (x termasuk sabah serawak)

aku nak jelajah dari johor sampai lah ke perlis dengan kereta aku sendiri.....

dengan some one yang boleh layan kan kepala aku....

cth someone tu.... bff aku ..  najiha .. anis... or fazlin.... and the last choice is MR.F...

ahahah... harus lah MR.F tempat aku curah segala2nya...

(aku xtaw lah mcm mana nanti bile MR.F dah ade awek/bini/anak) aish -_-'

nie salah satu impian aku lah kira nya...

aku teringin sgt2.... aku harap aku berjaye capai impian aku ni...

lagi best kalau setiap negeri tu ade org aku nak jumpe...

kwn2 blogger ke...hihihih

selamat malam...

#mimpi#sampai#ke#bintang